Actueel

In onze wijk gebeurt er veel. In de wijkagenda vindt u de activiteiten, tijden en locaties. Onder nieuws leest u verschillende wijkgebonden berichten.

Blokmiddag voor kinderen van 0 - 12 jaar en hun ouders

Heb je zaterdagmiddag 25 november al in je agenda staan? We organiseren dan in wijk 2 een blokmiddag voor kinderen van 0 - 12 jaar en hun ouders. Het belooft een mooi en aansprekend programma te worden. Voor de kinderen van 0 – 3 jaar zal er kinderoppas zijn. Voor de kinderen van 4 – 12 jaar hebben we een poppenspeler uitgenodigd.

Voor de ouders zijn er twee workshops met als thema’s: ‘gezinsmissie: patronen voor een gezond gezinsleven’ en vijf talen van de liefde voor kinderen: ontdekken van genegenheid’.

Klik hier voor meer informatie.

Openbare Geloofsbelijdenis

Op Eerste Paasdag, zondag 16 april, mocht een aantal gemeenteleden hun 'ja-woord' uitspreken tegen God en Zijn gemeente.

Belijdenisgroep 2017

Wijkdag

Zaterdag 18 juni vond de jaarlijkse wijkdag plaats. Bekijk hier het fotoalbum.

Uitnodiging wijkavond 17 maart

Graag nodigen we u en jou uit voor de wijkavond van d.v. donderdag 17 maart in Kerkelijk Centrum "Rehoboth". Het thema van deze avond is  "De Bijbelse rijkdom van de kinderdoop". Bekijk hier de uitnodiging

Wijkbrief 2016

De nieuwe en actuele wijkbrief is onlangs bij alle gemeenteleden van wijk 2 op de mat gevallen. Op de website is het digitale exemplaar te vinden onder het kopje 'Actueel'.

Bekijk en lees de vernieuwde wijkbrief

Preek over de Doop

Op zondag 17 februari heeft ds. Molenaar gepreekt over de Helige Doop. In deze preek werden verschillende vragen bewantwoord, waar diverse gemeenteleden mee rondlopen. Om die reden, staat de preek online en kan deze hier worden nagelezen: Heilige Doop Heidelberger Catechismus zondag 27

Kerkenraad - Bevestiging, Herbevestiging en Afscheid

Op zondag 10 januari namen enkele ouderlingen en diakenen afscheid en mochten tegelijkertijd nieuwe broerders bevestigd worden in hun ambt.

De volgende broeders namen afscheid:

• Henk Brons (diaken)
  • Eduard Luijdendijk (ouderling-kerkrentmeester)
  • Mees van Maanen (ouderling)
  • Gijs van Veldhuizen (Lidmaat-kerkrentmeester)
  • Gerrit van der Want (diaken)

De kerkenraad is blij en dankbaar dat de volgende broeders bevestigd mochten worden:

• Adriaan Barend Bouter (ouderling-kerkrentmeester)
  • Willem vavn Driesten (lidmaat-kerkrentmeester)
  • Melle Miedema (ouderilng)
  • Bert Cornelis Verbeek (diaken)
  • Willem Cornelis Versteeg (diaken)

Voormalige kerkenraad

Kerkenraad per 10 januari 2016

Fotoserie balonnen

Eén van onze gemeenteleden, Ben Bläss, Groen van Prinstererlaan 3, heeft in de loop van de jaren schitterende foto’s van luchtballonnen gemaakt. Aan hem heb hebben we gevraagd om ons een aantal exemplaren toe te sturen voor onze website en deze van Bijbelteksten te voorzien. Zie hier het resultaat.